مرور دوره 5, 1 (17) بهار بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 22
| موضوع |
|---|
| اثر ضدمیکروبی [1] |
| اسانس میخک [1] |
| استافیلوکوکوس اورئوس [1] |
| اسیدهای چرب [1] |
| اشریشیا کولای [1] |
| انجماد [1] |
| بستهبندی تحت خلاء [1] |
| زمان ماندگاری [1] |
| سوریمی [1] |
| فیلم خوراکی [1] |
| قزل آلای رنگین کمان [1] |
| قوامیابی [1] |
| ماهی [1] |
| ماهی فیتوفاگ [1] |
| همبرگر [1] |
| وانیلین [1] |
| پنیر فراپالایشی [1] |
| کشت آغازگر [1] |
| کنترل کیفیت [1] |
| کپورپرورشی [1] |



