تأثیر افزودن ویتامینB3 در یک سازگان توأم ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی
(ندگان)پدیدآور
سلمرودی, عرفانرفیعی, غلامرضاهاشمی, احسانرضایی توابع, کامراننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور بررسی اثر افزودن ویتامین B3 به غذادهی و تاثیر آن بر شاخص های رشد در تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) و گیاه کاهو (Lactuca sativa)، در یک سازگان توأم ماهی و گیاه ، تعداد 240 قطعه ماهی تیلاپیای نیل با میانگین وزنی 25/1± 12 گرمی و 240 عدد نشا کاهو به صورت کاملاً تصادفی به 12 واحد آزمایشی وارد شدند. تیمارها تحت تأثیر 20، 40، و 60 میلیگرم ویتامین B3در کیلوگرم غذای خشک به مدت 60 روز قرار گرفتند. شاخص های رشد ماهی تغییر معنیداری را در بین تیمارها نشان نداد (05/0P≥). شاخص های رشد گیاه از قبیل طول نهایی برگ و عرض نهایی برگ تفاوت معنیداری را در بین تیمار ها نشان دادند (05/0P
کلید واژگان
ویتامین B3گیاه کاهو
ماهی تیلاپیا
ماهی آب شیرین
آکواپونیک
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2020-06-211399-04-01
ناشر
دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - گروه شیلاتاستاد گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران.
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، گروه شیلات
کروه آموزشی شیلات، دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، شهر کرج
شاپا
2008-57292423-7809




