نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحیدریه, مرضیهfa_IR
dc.contributor.authorشیخ زاده, نجمهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:48:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:48:50Z
dc.date.available1399-07-09T04:48:50Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:48:50Z
dc.date.issued2019-11-22en_US
dc.date.issued1398-09-01fa_IR
dc.date.submitted2019-11-25en_US
dc.date.submitted1398-09-04fa_IR
dc.identifier.citationحیدریه, مرضیه, شیخ زاده, نجمه. (1398). اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius). شیلات, 72(3), 259-269. doi: 10.22059/jfisheries.2020.292931.1123fa_IR
dc.identifier.issn2008-5729
dc.identifier.issn2423-7809
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2020.292931.1123
dc.identifier.urihttps://jfisheries.ut.ac.ir/article_74828.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269195
dc.description.abstract<br /> <span lang="FA"><span style="font-size: medium;">در مطالعه حاضر تأثیرات کاربرد کاتشین موجود در چای سبز از طریق تغذیه بر عملکرد رشد، متابولیسم و برخی از پارامترهای موکوسی بافت پوست در ماهی کاراس معمولی (</span></span><em><span dir="LTR">Carassius carassius</span></em><span style="font-size: medium;"><span lang="FA">) ارزیابی گردید. تعداد 72 ماهی سالم با میانگین وزنی36/0 </span><span lang="FA">±</span><span lang="FA"> 03/8 گرم به طور تصادفی به 2 تیمار با 3 تکرار <span> </span>و گروه شاهد (در هر گروه 12 ماهی) تقسیم شدند. ماهیان به مدت 45 روز با 2 سطح 100 و 500 میلی­گرم بر کیلوگرم خوراک مورد تغذیه قرار گرفتند. پس از بررسی اختلاف معنی­داری در عملکرد رشدی بین 2 گروه­ تیمار و گروه شاهد مشاهده نشد (05/0 </span><span lang="FA"><</span></span><span dir="LTR">P</span><span style="font-size: medium;"><span lang="FA">). </span><span lang="FA">برخی پارامترهای سرمی شامل گلوکز، تری­گلیسیرید و میزان کلسترول کل در هر تیمار نسبت به گروه شاهد کاهش معنی­داری داشتند (05/0 ></span></span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;">). پارامترهای ایمنی موکوسی، به طور ویژه لیزوزیم و آلکالین فسفاتاز فعالیت بالاتری را در هر دو تیمار نسبت به گروه شاهد نشان دادند (05/0 ></span></span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;">). میزان فعالیت آنزیم پروتئاز تنها در دوز 500 میلی­گرم کاتشین در مقایسه با گروه شاهد اختلاف معنی­دار داشت (05/0 ></span></span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;">). براساس نتایج به دست آمده در این تحقیق می­توان بیان نمود که کاتشین موجود در چای سبز به ویژه دوز 500 میلی­گرم بر کیلوگرم خوراک می­تواند بر بهبود پارامترهای ایمنی موکوسی بافت پوست در ماهی کاراس معمولی تأثیرگذار باشد. </span></span>fa_IR
dc.format.extent824
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofشیلاتfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Fisheriesen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2020.292931.1123
dc.subjectماهی کاراس معمولیfa_IR
dc.subjectکاتشین موجود در چای سبزfa_IR
dc.subjectعملکرد رشدfa_IR
dc.subjectایمین موکوسیfa_IR
dc.subjectپارامترهای بیوشیمیاییfa_IR
dc.titleاثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد یار گروه دامپزشکی و علوم دامی، پژوهشکده کشاورزی هسته ای،پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای،کرج،ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume72
dc.citation.issue3
dc.citation.spage259
dc.citation.epage269


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد