| dc.contributor.author | حیدریه, مرضیه | fa_IR |
| dc.contributor.author | شیخ زاده, نجمه | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:48:50Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:48:50Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:48:50Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:48:50Z | |
| dc.date.issued | 2019-11-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2019-11-25 | en_US |
| dc.date.submitted | 1398-09-04 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | حیدریه, مرضیه, شیخ زاده, نجمه. (1398). اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius). شیلات, 72(3), 259-269. doi: 10.22059/jfisheries.2020.292931.1123 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-5729 | |
| dc.identifier.issn | 2423-7809 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2020.292931.1123 | |
| dc.identifier.uri | https://jfisheries.ut.ac.ir/article_74828.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269195 | |
| dc.description.abstract | <br /> <span lang="FA"><span style="font-size: medium;">در مطالعه حاضر تأثیرات کاربرد کاتشین موجود در چای سبز از طریق تغذیه بر عملکرد رشد، متابولیسم و برخی از پارامترهای موکوسی بافت پوست در ماهی کاراس معمولی (</span></span><em><span dir="LTR">Carassius carassius</span></em><span style="font-size: medium;"><span lang="FA">) ارزیابی گردید. تعداد 72 ماهی سالم با میانگین وزنی36/0 </span><span lang="FA">±</span><span lang="FA"> 03/8 گرم به طور تصادفی به 2 تیمار با 3 تکرار <span> </span>و گروه شاهد (در هر گروه 12 ماهی) تقسیم شدند. ماهیان به مدت 45 روز با 2 سطح 100 و 500 میلیگرم بر کیلوگرم خوراک مورد تغذیه قرار گرفتند. پس از بررسی اختلاف معنیداری در عملکرد رشدی بین 2 گروه تیمار و گروه شاهد مشاهده نشد (05/0 </span><span lang="FA"><</span></span><span dir="LTR">P</span><span style="font-size: medium;"><span lang="FA">). </span><span lang="FA">برخی پارامترهای سرمی شامل گلوکز، تریگلیسیرید و میزان کلسترول کل در هر تیمار نسبت به گروه شاهد کاهش معنیداری داشتند (05/0 ></span></span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;">). پارامترهای ایمنی موکوسی، به طور ویژه لیزوزیم و آلکالین فسفاتاز فعالیت بالاتری را در هر دو تیمار نسبت به گروه شاهد نشان دادند (05/0 ></span></span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;">). میزان فعالیت آنزیم پروتئاز تنها در دوز 500 میلیگرم کاتشین در مقایسه با گروه شاهد اختلاف معنیدار داشت (05/0 ></span></span><span dir="LTR">P</span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;">). براساس نتایج به دست آمده در این تحقیق میتوان بیان نمود که کاتشین موجود در چای سبز به ویژه دوز 500 میلیگرم بر کیلوگرم خوراک میتواند بر بهبود پارامترهای ایمنی موکوسی بافت پوست در ماهی کاراس معمولی تأثیرگذار باشد. </span></span> | fa_IR |
| dc.format.extent | 824 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | شیلات | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Fisheries | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2020.292931.1123 | |
| dc.subject | ماهی کاراس معمولی | fa_IR |
| dc.subject | کاتشین موجود در چای سبز | fa_IR |
| dc.subject | عملکرد رشد | fa_IR |
| dc.subject | ایمین موکوسی | fa_IR |
| dc.subject | پارامترهای بیوشیمیایی | fa_IR |
| dc.title | اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد یار گروه دامپزشکی و علوم دامی، پژوهشکده کشاورزی هسته ای،پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای،کرج،ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 72 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 259 | |
| dc.citation.epage | 269 | |