• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 68, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 68, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر عصارة سیر بر رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشة کفال ماهی (Mugil cephalus)

    (ندگان)پدیدآور
    اکبری, پریااربابی, کلثومبلوچزهی, مریمجمشیدزهی, حمیدهطهماسبی, سهیلا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    633.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این تحقیق، اثر عصارة سیر بر شاخص‌های رشد (افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه، فاکتور وضعیت، طول نهایی و وزن نهایی)، تغذیه (ضریب تبدیل غذا، راندمان مصرف پروتئین و راندمان تولید پروتئین) و ترکیب بدن (میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) در لارو کفال‌ماهیان در 4 تیمار مختلف (سه تکرار در هر تیمار) به مدت 30 روز بررسی شد. به این منظور، لارو کفال‌ماهیان با میانگین وزنی g 01/0±45/0 با جیرة غذایی حاوی  5/0، 1 و 3 درصد عصارة سیر تغذیه شدند و تیمار شاهد با جیرة غذایی فاقد عصارة سیر تغذیه شد. نتایج نشان داد که در پایان آزمایش، بالاترین وزن نهایی g 05/0±78/0، طول نهایی cm 14/0±04/4، بیش‌ترین میزان افزایش وزن % 19/17±13/85، نرخ رشد ویژه % 31/0±93/1، بالاترین نرخ تولید پروتئین % 58/67±05/415، کم‌ترین میزان چربی لاشه % 01/0±37/3 و بیش‌ترین میزان پروتئین لاشه % 03/0±99/20 در تیمار حاوی 3 درصد عصارة سیر مشاهده شد که با تیمار شاهد تفاوت معنی‌داری داشت (05/0>P). در مجموع، بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن 3 درصد عصارة سیر به جیرة غذایی لارو کفال‌ماهیان به منظور بهبود شاخص‌های رشد، تغذیه و کیفیت لاشه در این ماهیان پیشنهاد می‌شود. P). در مجموع، بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن 3 درصد عصارة سیر به جیرة غذایی لارو کفال‌ماهیان به منظور بهبود شاخص‌های رشد، تغذیه و کیفیت لاشه در این ماهیان پیشنهاد می‌شود.  
    کلید واژگان
    ترکیب لاشه
    تولید پروتئین
    عصارة سیر
    کفال ماهی
    محرک رشد
    آبزی پروری
    تغذیه آبزیان

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2015-09-23
    1394-07-01
    ناشر
    دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    استادیار گروه شیلات، دانشکدة علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایران
    کارشناس گروه شیلات، دانشکدة علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایران
    کارشناس گروه شیلات، دانشکدة علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایران
    کارشناس گروه شیلات، دانشکدة علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایران
    کارشناس گروه شیلات، دانشکدة علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایران

    شاپا
    2008-5729
    2423-7809
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2015.56104
    https://jfisheries.ut.ac.ir/article_56104.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269118

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب