نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهاشم دباغیان, الهامfa_IR
dc.contributor.authorرضائی, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorطبرسا, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:48:26Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:48:26Z
dc.date.available1399-07-09T04:48:26Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:48:26Z
dc.date.issued2016-09-22en_US
dc.date.issued1395-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-05-21en_US
dc.date.submitted1396-02-31fa_IR
dc.identifier.citationهاشم دباغیان, الهام, رضائی, مسعود, طبرسا, مهدی. (1395). استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis). شیلات, 69(3), 385-396. doi: 10.22059/jfisheries.2016.61635fa_IR
dc.identifier.issn2008-5729
dc.identifier.issn2423-7809
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2016.61635
dc.identifier.urihttps://jfisheries.ut.ac.ir/article_61635.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269067
dc.description.abstractترکیبات ثانویه جلبک سبز <em>Enteromorpha intestinalis</em> استخراج و خواص ضد اکسیدانی آن مورد ارزیابی قرار گرفت. عصاره خام جلبک با اتانول 96 درصد در دمای 60 درجه سانتیگراد به مدت 2 ساعت استخراج و سپس به ترتیب توسط حلال های هگزان، کلروفرم، اتیل استات، بوتانول و آب جزءگیری گردید. بازده استخراج برای عصاره خام 17/3٪ و برای فراکسیون های بدست آمده بین 83/40٪-07/4٪ متغییر بود. عصاره خام و فراکسیون های تهیه شده واجد پتانسیل مهار کنندگی رادیکال آزاد DPPH (72%-22%)، رادیکال ABTS (62%-25%)، کاهندگی آهن (82%-25%) و ضد اکسیدانی کل (34/0-17/0 Abs) بودند که در این میان فراکسیون اتیل استات بیشترین فعالیت ضد اکسیدانی را در کلیه آزمایشات از خود نشان داد. بعلاوه، در بین نمونه های عصاره خام و فراکسیون ها، بوتانول (24 میلی گرم تانیک اسید در گرم عصاره) و اتیل استات (22 میلی گرم تانیک اسید در گرم عصاره) واجد بیشترین میزان ترکیبات فنولی تشخیص داده شدند. به طور کل نتایج مطالعه حاضر نشان داد، که عصاره اتیل استات جلبک <em>E. intestinalis</em> واجد ترکیبات زیست فعال عمده بوده و می تواند به عنوان ضد اکسیدان در صنایع غذایی مطرح باشد.fa_IR
dc.format.extent780
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofشیلاتfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Fisheriesen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2016.61635
dc.subjectجلبک های دریاییfa_IR
dc.subjectEnteromorpha intestinalisfa_IR
dc.subjectترکیبات فنولیfa_IR
dc.subjectاستخراجfa_IR
dc.subjectضد اکسیدانfa_IR
dc.titleاستخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد، گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده علوم دریایی ، دانشگاه تربیت مدرس، نورfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نورfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس، نورfa_IR
dc.citation.volume69
dc.citation.issue3
dc.citation.spage385
dc.citation.epage396


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد