مرور دوره 72, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-11-22)هدف از این پژوهش، بررسی اثر نگهدارندگی عصاره گیاه مرزنجوش در غلظتهای مختلف (0، 3، 6 و 9 درصد) به صورت تزریق پیش از کشتار بر میزان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگینکمان ...
-
اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-11-22)در این مطالعه جهت بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی در ماهیان جوان صبیتی (Sparidentex hasta)، شش جیره غذایی شامل سه سطح پروتئین (35، 40 ...
-
اثر ترکیب پلیفنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخصهای خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-11-22)در مطالعه حاضر تأثیرات کاربرد کاتشین موجود در چای سبز از طریق تغذیه بر عملکرد رشد، متابولیسم و برخی از پارامترهای موکوسی بافت پوست در ماهی کاراس معمولی (
-
تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آبهای هرمزگان)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-11-22)این تحقیق با هدف شناسایی ذخایر گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassinaکه غالب ...
-
جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-11-22)در این پژوهش از فرآیندهای غشایی برای زدایش امگا-3 از روغن ماهی کیلکا خزری استفاده شد. بدین منظور غشاهای حاوی 14 الی 17 درصد وزنی پلی اتر سولفون (PES) به روش ...
-
نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-11-22)میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی از گونههای مهم اقتصادی صنعت آبزی پروری است. خمیر میگو میتواند در تولید فرآوردههای آماده و نیمه آماده شیلاتی ...



