مرور دوره 67, شماره 2 بر اساس موضوع "جیوه"

  • تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه 

    قیطاسی, عباس؛ حسینی, سید ولی؛ احمدی کردستانی, زهره؛ عقیلی نژاد, سید مصطفی؛ شوقعلی نیری, فرزانه (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-06-22)
    امروزه، ماهی یکی از مهم‌ترین منابع برای فراهم‌کردن نیازهای غذایی و حمایت از سلامت انسان در سرتاسر جهان است. در عین حال، مصرف غذاهای دریایی به‌منزلة مسیری مهم در مواجهة انسان با انواع آلاینده‌های شیمیایی، از جمله فلزات ...