مرور دوره 66, شماره 2 بر اساس موضوع "ترکیبات فنولی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصارة پوست پرتقال بر کیفیت فیلة کپور معمولی (Cyprinus carpio) هنگام نگهداری در یخچال (C°4)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-06-22)بهکاربردن عصارههای طبیعی، بهمنزلة یکی از منابع مناسب آنتیاکسیدانی، برای بهبود کیفیت ماهی در حال افزایش است. هدف این مطالعه بررسی تأثیرات آنتیاکسیدانی عصارة پوست پرتقال در کیفیت فیلة ماهی کپور معمولی هنگام نگهداری در ...



