نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقمی, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorقانع, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorاقبالی, میناfa_IR
dc.contributor.authorنیکو, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:42:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:42:52Z
dc.date.available1399-07-09T04:42:52Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:42:52Z
dc.date.issued2019-02-20en_US
dc.date.issued1397-12-01fa_IR
dc.date.submitted2017-11-09en_US
dc.date.submitted1396-08-18fa_IR
dc.identifier.citationقمی, محمدرضا, قانع, مسعود, اقبالی, مینا, نیکو, مهدی. (1397). مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال. میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 5(4), 1-7.fa_IR
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۵۳۹X
dc.identifier.urihttp://jfm.iaushk.ac.ir/article_664100.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/267101
dc.description.abstractدر این مطالعه اثرات استفاده از نیسین (نگهدارنده زیستی) (در غلظتهای 2/0 و 4/0 درصد) بر کیفیت میکروبیولوژیکی فیله ماهی خاویاری پرورشی فیل ماهی (Huso huso) توسط آغشته سازی با استافیلوکوکوس اورئوس (Staphylococcus aureus) و اشریشیا کلی (Escherichia coli) (به میزان CFU / ml log 8) در طول ذخیره سازی (در دماهای 4 و 18- درجه سانتی گراد) به مدت 10 روز بررسی شد. تعداد S. aureus پس از ده روز از ذخیره سازی تغییر معنی داری نکرد ) 05/0 (P > و بعبارت دیگر از غلظتهای مختلف نیسین و درجه حرارت های مختلف ذخیره سازی تاثیر نپذیرفت. نمونه های آغشته به نیسین در هنگام نگهداری در حالت یخ زده (18- درجه سانتی گراد) شمارش پایین تری از E. coli را نشان دادند. نیسین در هر دو غلظت اثرات مشابهی در کاهش تعداد هر دو باکتری داشت. لذا اثرات مثبت این نگهدارنده کم خطر زیستی در کاهش بار میکروبی فراورده غذایی مورد بررسی در این تحقیق نمایان است و بدینوسیله استفاده از آن نسبت به سایر نگهدارنده های شیمیایی در صنایع غذایی ارجحیت می یابد.fa_IR
dc.format.extent442
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردfa_IR
dc.publisherIAU, Shahrekord Branchen_US
dc.relation.ispartofمیکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiologyfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Microbiologyen_US
dc.subjectنیسینfa_IR
dc.subjectدمای نگهداریfa_IR
dc.subjectاستافیلوکوکوس اورئوس (S. aureus)fa_IR
dc.subjectاشرشیاکلی (E. coli)fa_IR
dc.subjectفیل ماهی پرورشیfa_IR
dc.titleمطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچالfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کوتاهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی تنکابنfa_IR
dc.contributor.departmentگروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن، تنکابن، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته رشته میکروبیولوژی، گروه میکروبیولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن، تنکابن، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایرانfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue4
dc.citation.spage1
dc.citation.epage7


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد