دوره 4, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونهای و ویژگیهای فنوتیپی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2017-08-23)آلودگی شیر و فرآوردههای آن به باکتریهای بیماریزا همچون لیستریا تهدیدی برای مصرفکنندگان این نوع محصولات بهشمار میرود. هدف این مطالعه، بررسی فراوانی و تنوع گونهای لیستریا در پنیرهای سنتی منطقه تبریز بود. همچنین الگوی ...
-
رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2017-08-23)هدف از این مطالعه، ارزیابی خواص پروبیوتیکی و رابطه فیلوژنتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو بود. ابتدا باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده به کمک PCR دارای پرایمر اختصاصی شناسایی گردیدند. سپس ویژگیهای پروبیوتیکی ...
-
مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2017-08-23)آزمایش حاضر به منظور بررسی تأثیر سطوح متفاوت ترئونین بر بار میکروبی لاشه بر 450 قطعه جوجههای گوشتی سویه راس 308 انجام پذیرفت. جوجههابه صورت تصادفی به پنج تیمار آزمایشی و شش تکرار (15 جوجه در هر تکرار) در قالب یک طرح ...
-
تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2017-08-23)باکتریهای بیماریزای انسانی عامل شمار زیادی از مسمومیتهای غذایی در انسان طی مصرف گوشت ماکیان آلوده میباشند. هدف از این مطالعه، بررسی تأثیر شستشو (چیلر دوم) در کشتارگاه وحمل لاشهها در دماهای متفاوت تا محل عرضه بر میزان ...
-
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره گیاه پنجهبرگ راست (Potentilla recta)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2017-08-23)از دیرباز استفاده از گیاهان دارویی در میان مردم رایج بوده است. گیاهان دارویی علاوه بر ماده موثراصلی، دارای موادی با اثر درمانی هستند که ضمن تشدید اثر درمانی گیاه در بسیاری از موارد میتوانند از سمیت و اثرات ناخواسته آن نیز ...
-
مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2017-08-23)بیماریهای زئونوز ناشی از انتقال بیماری و عوامل مولد سم از ماهی به انسان که تاکنون به ثبت رسیده اند عمدتاً شامل باکتریها، سموم و انگلها هستند. فهرست زئونوزهای ناشی از ماهی، تقریبا بزرگ است. در این مقاله، 25 عامل عفونی ...



