مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس موضوع "غذاهای آماده مصرف"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-05-22)غذاهای آماده مصرف، بهدلیل تنوع زیاد، در دسترس بودن، عدم نیاز به زمان پخت و قیمتهای نسبتاً ارزان باعث افزایش تقاضا در بین مردم شدهاند. با توجه به افزایش تقاضا برای مصرف این نوع غذاها و با توجه به این واقعیت که این غذاها ...



