مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس موضوع "آنتی اکسیدان"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-05-22)در این مطالعه اثر خیساندن اولیه فیله کپور معمولی در اسید اسکوربیک با دو غلظت 100 و 300 میلیگرم بر رشد میکروبی و پیشرفت فساد چربی آن طی نگهداری یخچالی (Cº1±4) به مدت 21 روز بررسی شد. آزمایشهای میکروبی شامل میزان بار ...



