مرور دوره 7, شماره 1 بر اساس موضوع "خصوصیات حسی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-03-20)بیماری ورم پستان نوعی عفونت غدد پستانی ناشی از باکتریهای عفونت زا میباشد. تعداد سلولهای سوماتیک، یکی از شاخصهای مهم ارزیابی کیفیت و سلامت شیر است. بنابراین هدف از این تحقیق ارزیابی تاثیر سه سطح سلول سوماتیک در شیر خام ...



