مرور دوره 7, شماره 1 بر اساس موضوع "ارزیابی حسی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
ارزیابی ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونههای دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-03-20)بنه یکی از انواع گیاهان دارویی با خاصیت ضدمیکروبی است که میتواند در طعم دوغ نیز نقش موثری داشته باشد. هدف از این تحقیق ارزیابی حسی نمونههای حاوی اسانس بنه و همچنین ارزیابی ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی نمونههای دوغ ...



