مرور دوره 7, شماره 1 بر اساس موضوع "آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss)"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2020-03-20)اسانس گیاهان دارویی به دلیل ویژگیهای ضدمیکروبی به عنوان جایگزین نگهدارندههای سنتزی در فرآوردههای غذایی مطرح میباشند. در این مطالعه هدف شناسایی اجزای اصلی اسانس آویشن شیرازی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس در محیط ...



