مرور دوره 5, شماره 2 بر اساس موضوع "آلودگی میکروبی مواد غذائی"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)چکیده به کاربــردن عصاره های طبیعی، به منزلة یکی از منابع مناســب آنتی اکســیدانی، برای بهبود کیفیت انواع گوشت در حال افزایش اســت. در این بررسی عصاره علف لیمو تهیه شد و جهت ارزیابی حداقل غلظت کشندگی و مهارکنندگی ...
-
شناسایی ژنهای حدت در سروتیپ O:3 باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون به روش PCR در شهرکرد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)اامروزه روش های مبتنی بر PCR، به منظور تشخیص سویههای یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی ژنهای حدت پلاسمیدی و کروموزومی مورد استفاده قرار میگیرند. این روش قادر به ارائه یک توصیف سریع و قابل اطمینان است. در این مطالعه 300 نمونه ...
-
شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیاکلی O157:H7 در تخم طیور(بلدرچین،مرغ،کبوتر و شترمرغ) بومی استان اصفهان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)اشریشیاکلی یکی از متداولترین باکتریهای بیماریزای رودهای در انسان و حیوانات است که باعث بروز عفونتهای مختلفی میگردد. اشریشیاکلی O157:H7 یکی از سروتیپهای مهمی است که در تحت گروه اشریشیاکلیهای خونریزی دهنده رودهای ...



