مرور دوره 5, شماره 2 بر اساس موضوع "آبمیوه پروبیوتیک"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوهتوتفرنگی بر قابلیت زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2018-08-23)در این پژوهش، آبتوتفرنگی پروبیوتیک با استفاده از باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم تولید شد و 4 عامل بریکس (9، 11 و 13)،pH (3 و 4)، زمان (0، 7، 14، 21 و 28 روز) و باکتری (لاکتوباسیلوس کازئی ...



