• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نوآوری در علوم و فناوری غذایی
    • دوره 12, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نوآوری در علوم و فناوری غذایی
    • دوره 12, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون

    (ندگان)پدیدآور
    شریفی, فاطمهحکیم زاده, وحید
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    156.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    پروتئازها جزو مهم­ترین آنزیم­های صنعتی هستند که حدود 65 درصد از سهم بازار جهانی آنزیم­های صنعتی و حدود 25 درصد از تولید کل آنزیم­ها را به خود اختصاص داده­اند. آنزیم­ پروتئاز کاربردهای زیادی در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی داراست. از طرفی استخراج ترکیبات فراسودمند از ضایعات و محصولات فرعی در صنایع غذایی می­تواند سبب ایجاد ارزش افزوده گردد. از این­رو در این تحقیق به بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره پوست و گوشت میوه پرتقال تامسون پرداخته شد. در این تحقیق، بررسی قدرت آنزیمی عصاره­های حاصل از پرتقال در دو دمای 25 و 40 درجه سانتی­گراد، با دو حلال آب و اتانول و از دو بافت پوست و گوشت در سه تکرار انجام گرفت. برای مقایسه­ی میانگین داده ها از آزمون چند دامنه­ای دانکن  در سطح احتمال 95 درصد با نرم افزار SPSS ورژن 22 استفاده گردید. رسم نمودارها نیز با نرم افزار اکسل انجام شد. نتایج نشان داد که فعالیت پروتئولیتیکی عصاره­های آبی و اتانولی در دو روش GDU و MCA تفاوت معنی­داری داشت و میزان فعالیت پروتئولیتیکی عصاره اتانولی به طور معنی­داری بیشتر از عصاره آبی بود. همچنین بکارگیری سطوح دمایی پایین­تر در عصاره­گیری از پوست پرتقال و دماهای بالاتر در عصاره­گیری از گوشت پرتقال قدرت پروتئولیتیکی را به طور معنی­داری افزایش داد.
    کلید واژگان
    اتانول
    پروتئاز
    پرتقال
    لخته‌کنندگی شیر
    هضم ژلاتین
    روشهای استخراج ترکیبات موثره

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2020-09-22
    1399-07-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران.
    استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد قوچان، دانشگاه آزاد اسلامی، قوچان، ایران

    شاپا
    2423-4966
    2676-7155
    URI
    http://jfst.iaus.ac.ir/article_674292.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/266055

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب