| dc.contributor.author | طباطبایی یزدی, فروزان | fa_IR |
| dc.contributor.author | گلیان, ابوالقاسم | fa_IR |
| dc.contributor.author | زرقی, حیدر | fa_IR |
| dc.contributor.author | وریدی, مهدی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:39:07Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:39:07Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:39:07Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:39:07Z | |
| dc.date.issued | 2016-11-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-06-27 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-04-06 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | طباطبایی یزدی, فروزان, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, وریدی, مهدی. (1395). بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 8(3), 105-113. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-4966 | |
| dc.identifier.issn | 2676-7155 | |
| dc.identifier.uri | http://jfst.iaus.ac.ir/article_528777.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265855 | |
| dc.description.abstract | در این پژوهش اثر افزودن سه سطح مختلف گوانیدینواستیک اسید و انرژی خوراک بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات کیفی گوشت سینه مرغ مورد بررسی قرار گرفت. افزودن مکمل گوانیدینواستیک اسید به میزان 12/0 درصد به خوراک به طور معنی داری (05/0P<) باعث افزایش درصد رطوبت نسبی گوشت، شدت قرمزی (a*) و رطوبت خروجی گوشت سینه مرغ شد. همچنین سبب کاهش pH گوشت سینه مرغ در 24 ساعت پس از کشتار ، و افزایش شدت روشنایی (L*) و تردی بافت گوشت سینه مرغ گردید. افزایش سطح انرژی خوراک از 2800 کیلو کالری به 3100 کیلو کالری به طور معنی داری (05/0P<) باعث افزایش میزان چربی خام، کاهش میزان رطوبت و پروتئین خام و شدت روشنایی (L<sup>*</sup>) و رطوبت خروجی گوشت سینه مرغ شد. نتایج این آزمایش نشان داد که افزودن مکمل گوانیدینو استیک اسید به خوراک باعث بهبود خصوصیات کیفی گوشت سینه مرغ و افزایش انرژی خوراک سبب کاهش خصوصیات کیفی گوشت سینه میشود. | fa_IR |
| dc.format.extent | 711 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | fa_IR |
| dc.subject | گوانیدینو استیک اسید | fa_IR |
| dc.subject | کیفیت گوشت سینه مرغ | fa_IR |
| dc.title | بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 8 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 105 | |
| dc.citation.epage | 113 | |