نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorطباطبایی یزدی, فروزانfa_IR
dc.contributor.authorگلیان, ابوالقاسمfa_IR
dc.contributor.authorزرقی, حیدرfa_IR
dc.contributor.authorوریدی, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:39:07Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:39:07Z
dc.date.available1399-07-09T04:39:07Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:39:07Z
dc.date.issued2016-11-21en_US
dc.date.issued1395-09-01fa_IR
dc.date.submitted2015-06-27en_US
dc.date.submitted1394-04-06fa_IR
dc.identifier.citationطباطبایی یزدی, فروزان, گلیان, ابوالقاسم, زرقی, حیدر, وریدی, مهدی. (1395). بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 8(3), 105-113.fa_IR
dc.identifier.issn2423-4966
dc.identifier.issn2676-7155
dc.identifier.urihttp://jfst.iaus.ac.ir/article_528777.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265855
dc.description.abstractدر این پژوهش اثر افزودن سه سطح مختلف گوانیدینواستیک اسید و انرژی خوراک بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات کیفی گوشت سینه مرغ مورد بررسی قرار گرفت. افزودن مکمل گوانیدینواستیک اسید به میزان 12/0 درصد به خوراک به طور معنی داری (05/0P<) باعث افزایش درصد رطوبت نسبی گوشت، شدت قرمزی (a*) و رطوبت خروجی گوشت سینه مرغ شد. همچنین سبب کاهش pH گوشت سینه مرغ در 24 ساعت پس از کشتار ، و افزایش شدت روشنایی (L*) و تردی بافت گوشت سینه مرغ گردید. افزایش سطح انرژی خوراک از 2800 کیلو کالری به 3100 کیلو کالری به طور معنی داری (05/0P<) باعث افزایش میزان چربی خام، کاهش میزان رطوبت و پروتئین خام و شدت روشنایی (L<sup>*</sup>) و رطوبت خروجی گوشت سینه مرغ شد. نتایج این آزمایش نشان داد که افزودن مکمل گوانیدینو استیک اسید به خوراک باعث بهبود خصوصیات کیفی گوشت سینه مرغ و افزایش انرژی خوراک سبب کاهش خصوصیات کیفی گوشت سینه می­شود.fa_IR
dc.format.extent711
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوارfa_IR
dc.relation.ispartofنوآوری در علوم و فناوری غذاییfa_IR
dc.subjectگوانیدینو استیک اسیدfa_IR
dc.subjectکیفیت گوشت سینه مرغfa_IR
dc.titleبررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue3
dc.citation.spage105
dc.citation.epage113


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد