ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
(ندگان)پدیدآور
صفاری, رضاالهامی راد, امیر حسینعطای صالحی, اسماعیلنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
فعالیت آنتی اکسیدانی و محافظت کنندگی عصاره متانولی کنجاله کنجد در روغن سویا با استفاده از روش های رنسیمت و آون گذاری مورد پژوهش قرار گرفت. مقایسه ی میانگین اثر غلظت های مختلف عصاره متانولی کنجاله کنجد بر طول دوره القاء به روش رنسیمت در روغن سویا در دمای 130 درجه سانتی گراد نشان داد که در غلظت 50 پی پی ام از عصاره طول دوره القاء نسبت به سایر غلظت ها و حتی نسبت به تیمار اسید گالیک (در غلظت 200 پی پی ام) به طور معنی داری بیشتر بود(01/0 p
کلید واژگان
آنتی اکسیدانآون گذاری
رنسیمت
روغن سویا
عصاره متانولی
کنجاله کنجد
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-11-211395-09-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوارشاپا
2423-49662676-7155




