نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T04:38:57Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:38:57Z
dc.date.available1399-07-09T04:38:57Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:38:57Z
dc.date.issued2010-05-22en_US
dc.date.issued1389-03-01fa_IR
dc.date.submitted2009-12-26en_US
dc.date.submitted1388-10-05fa_IR
dc.identifier.citation(1389). بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 2(1), 29-35.fa_IR
dc.identifier.issn2423-4966
dc.identifier.issn2676-7155
dc.identifier.urihttp://jfst.iaus.ac.ir/article_528559.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265801
dc.description.abstractهدف از انجام این تحقیق، تولید شیر سن بیوتیک با ویژگی‌های حسی طبیعی و غیرتخمیری و بررسی تاثیر پری بیوتیک‌های اینولین، لاکتولوز، گالاکتوالیگو ساکارید و اینولین به صورت مخلوط برشمارش سویه‌های پروبیوتیکی شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La 5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb 12) در شیر پاستوریزه شده و خنک شده بود. برای تحقق هدف پژوهش تر کیبات پری بیوتیکی ذکر شده به ترتیب در مقادیر 6/0%، 4/0% و 6/1 % و کشت پروبیوتیکی  cfu/ml 10<sup>9 </sup>به میزان 01/0 درصد به صورت جداگانه و مخلوط به شیر 5/2 درصد چربی در خط تولید شیر پاستوریزه در شرکت پگاه تهران اضافه گردید به گونه‌ای که شمارش باکتریایی به مضربی از cfu/ml 10<sup>7 </sup>برسد سپس ویژگی‌های شیمیایی محصول و بررسی بقاء میکروبی با شمارش آن‌ها در مدت 10 روز نگه‌داری شیر در دمای 4 درجه‌ی سانتی‌گراد و فواصل زمانی 0، 3،7 و10 مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به غیرتخمیری بودن محصول، افزایش زیادی در جمعیت باکتری مشاهده  نگردید.fa_IR
dc.format.extent220
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوارfa_IR
dc.relation.ispartofنوآوری در علوم و فناوری غذاییfa_IR
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectپری بیوتیکfa_IR
dc.subjectسن بیوتیکfa_IR
dc.subjectشیرfa_IR
dc.subjectلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسfa_IR
dc.subjectبیفیدوباکترلاکتیسfa_IR
dc.titleبررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشدهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue1
dc.citation.spage29
dc.citation.epage35


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد