| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:38:57Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:38:57Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:38:57Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:38:57Z | |
| dc.date.issued | 2010-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1389-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2009-12-26 | en_US |
| dc.date.submitted | 1388-10-05 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1389). بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 2(1), 29-35. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-4966 | |
| dc.identifier.issn | 2676-7155 | |
| dc.identifier.uri | http://jfst.iaus.ac.ir/article_528559.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265801 | |
| dc.description.abstract | هدف از انجام این تحقیق، تولید شیر سن بیوتیک با ویژگیهای حسی طبیعی و غیرتخمیری و بررسی تاثیر پری بیوتیکهای اینولین، لاکتولوز، گالاکتوالیگو ساکارید و اینولین به صورت مخلوط برشمارش سویههای پروبیوتیکی شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La 5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb 12) در شیر پاستوریزه شده و خنک شده بود. برای تحقق هدف پژوهش تر کیبات پری بیوتیکی ذکر شده به ترتیب در مقادیر 6/0%، 4/0% و 6/1 % و کشت پروبیوتیکی cfu/ml 10<sup>9 </sup>به میزان 01/0 درصد به صورت جداگانه و مخلوط به شیر 5/2 درصد چربی در خط تولید شیر پاستوریزه در شرکت پگاه تهران اضافه گردید به گونهای که شمارش باکتریایی به مضربی از cfu/ml 10<sup>7 </sup>برسد سپس ویژگیهای شیمیایی محصول و بررسی بقاء میکروبی با شمارش آنها در مدت 10 روز نگهداری شیر در دمای 4 درجهی سانتیگراد و فواصل زمانی 0، 3،7 و10 مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به غیرتخمیری بودن محصول، افزایش زیادی در جمعیت باکتری مشاهده نگردید. | fa_IR |
| dc.format.extent | 220 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | fa_IR |
| dc.subject | پروبیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | پری بیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | سن بیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | شیر | fa_IR |
| dc.subject | لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس | fa_IR |
| dc.subject | بیفیدوباکترلاکتیس | fa_IR |
| dc.title | بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 2 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 29 | |
| dc.citation.epage | 35 | |