• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نوآوری در علوم و فناوری غذایی
    • دوره 5, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نوآوری در علوم و فناوری غذایی
    • دوره 5, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    246.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    پری بیوتیک‌ها ترکیبات غذایی غیرقابل هضمی هستند که هدف گروه‌های خاص در میکروفلور موجود در روده‌ی بزرگ انسان می‌باشند. پری بیوتیک‌های کارآمد نیاز به تخمیر خاص در ناحیه معده‌ای- روده‌ای دارند که در نتیجه آن قادر به اصلاح کردن  ترکیب میکروفلور مدفوع به سمت یک ساختار زیستی سالم‌تر هستند. این پژوهش با هدف بررسی اثرات پری بیوتیکی اینولین استخراجی از گیاه دارویی کاسنی چندساله صورت گرفت. اینولین طبیعی موجود در ریشه کاسنی استخراج شد. افزایش رشد و فعالیت باکتری پروبیوتیک  Lactobacillus rhamnosus و باکتری پاتوژن E.coli تحت تاثیر ترکیب پری بیوتیکی استخراجی در درصدهای مختلف صفر، 1، 5/1 و2 مورد بررسی قرار گرفت و با پودر اینولین خالص تجاری و دو مونوساکارید گلوکز و فروکتوز مقایسه گردید. نتایج حاصل ازجذب‌سنجی نشان داد که سطح 2 درصد اینولین در افزایش دانسیته سلولی باکتری‌های پروبیوتیک L.rhamnosus موثر بودند و در مقابل سطح 2 درصد گلوکز و فروکتوز در روند افزایشی دانسیته سلولی اشرشیاکلی مؤثرتر می‌باشند. در بررسی رشد و بقای سلول‌های باکتریایی، تعداد باکتری زنده L.rhamnosus ، در سطح 5/1 درصد، 1-ml CFU1010 گزارش گردید که افزایش تقریبی  Log 7/0 سلول زنده را نسبت به سطح صفر داشت که بیشترین افزایش در این سطح مشاهده شد.
    کلید واژگان
    پری بیوتیک
    اینولین
    لاکتوباسیلوس رامنوسوس
    کاسنی

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2013-08-23
    1392-06-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

    شاپا
    2423-4966
    2676-7155
    URI
    http://jfst.iaus.ac.ir/article_528402.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265699

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب