| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:38:19Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:38:19Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:38:19Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:38:19Z | |
| dc.date.issued | 2016-05-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2016-11-08 | en_US |
| dc.date.submitted | 1395-08-18 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1395). تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 8(1), 75-81. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-4966 | |
| dc.identifier.issn | 2676-7155 | |
| dc.identifier.uri | http://jfst.iaus.ac.ir/article_526007.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265577 | |
| dc.description.abstract | - زایلیتول یک الکل قندی پنج کربنه با قدرت شیرینکنندگی بالا است و با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تکنولوژیکی که این الکل قندی دارد، در صنایع شیمیایی، غذایی و دارویی بسیار ارزشمند میباشد. تولید شیمیایی زایلیتول در شرایط فشار و دمای بالا انجام میشود و نیاز به کاتالیستهای گرانقیمت به منظور خالصسازی سوبسترا دارد. با در نظر گرفتن معایب روش شیمیایی، تولید بیوتکنولوژیکی زایلیتول با استفاده از میکروارگانیسمها نیاز به این مراحل گرانقیمت ندارد و بسیار اختصاصی است و با توجه به انرژی کمتری که نیاز دارد به طور وسیعی به عنوان یک روش جایگزین روش شیمیایی مورد مطالعه قرار گرفته است. اطلاعات نشان میدهد در میان میکروارگانیسمها، مخمرها بهترین تولیدکننده میباشند. در این بررسی این شیرینکننده ارزشمند توسط مخمر کاندیدا که از برگ تربچه جداسازی گردید، تولید شد. این مخمر بر اساس خصوصیات مورفولوژیک و نیز ویژگیهای بیوشیمیایی شناسایی گردید. زایلیتول تولید شده توسط مخمر کاندیدای جداسازی شده، با روش آنالیزی کروماتوگرافی لایه نازک و با استفاده از کیت خریداری شده از شرکت مگازایم ایرلند و نیز روش رنگ سنجی مورد مطالعه کیفی و کمی قرار گرفت. این سویه مخمری بعد از 96 ساعت در محیط حاوی 40 گرم بر لیتر زایلوز، 14/17 گرم بر لیتر زایلیتول تولید کرد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 234 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | fa_IR |
| dc.subject | زایلیتول | fa_IR |
| dc.subject | زایلوز | fa_IR |
| dc.subject | کاندیدا | fa_IR |
| dc.subject | تولید بیوتکنولوژیکی | fa_IR |
| dc.title | تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 8 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 75 | |
| dc.citation.epage | 81 | |