دوره 9, (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-04-21)هل، دارای عطر و طعم بسیار مطلوبی بوده و از زمانهای بسیار دور، بعنوان ادویهای با ارزش مطرح بوده است. نمایه معطر مطبوع این دانه به وجود عصاره خاص آن مربوط است که مزایای درمانی نیز دارد. برخی تحقیقات نشان دادند که این عصاره ...
-
بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-04-21)کاهو از سبزیهای بسیار مفید و پر مصرف است. از مهمترین آفات کاهو میتوان به لاروهای برگخوار، کرم طوقه بر، حلزون و شتهها اشاره نمود که به منظور کنترل این آفات 2 تا 3 نوبت سمپاشی محصول با آفت کشهای نظیر کلرپیریفوس، دیمتوات، ...
-
بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-04-21)ترکیبات مشتق شده از گیاهان قرن ها است که به دلیل داشتن فعالیت ضد میکروبی استفاده های دارویی داشته اند. در این پژوهش اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه دارویی زیره سبز که جایگاه مهمی در بین داروهای سنتی ایران دارد، در ترکیب با ...
-
حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-04-21)یکی از کاربردهای نانوفناوری در فرآوری مواد غذایی، انکپسولاسیون (درونپوشانی) ترکیبات فعال و مغذی در پوششهای خوراکی با اندازه نانو و افزودن این نانوذرات به مواد خوراکی است. استفاده از نانو حاملها برای ترکیبات غذا- داروی ...
-
مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-04-21)سرخ کردن عملیات واحدی است که بهطور عمده برای تغییر کیفیت خوراکی مواد غذایی مورداستفاده قرار میگیرد. رشتههای تولیدی در چهار فشار مختلف (4/47، 83/57، 1/70 و 325/101 کیلو پاسکال) سرخ شدند. در هرکدام از فشارهای ذکرشده سه ...
-
بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-04-21)فراوده های لبنی و گوشتی از ارزش غذایی بالایی در تغذیه انسان برخوردارند. باکتری های کلی فرمی بعنوان شاخص بهداشتی تولید این اقلام غذایی به شمار آمده و باکتری اشرشیا کولای به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی محسوب می شود. ...
-
کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2017-04-21)با رشد و آگاهی مصرف کنندگان، تقاضا برای محصولات غذایی سالمتر افزایش پیدا کرده است. در این پژوهش، اثر پوششدهی با صمغهای ریحان، زانتان و پکتین (غلظت 3/0 درصد) و همچنین محیط سرخ کردن (روغن سرخ کردنی، مخلوط روغن سرخ کردنی ...



