دوره 12, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-09-22)چکیده بستهبندی یکی از راههای موثر و حفاظتکننده مواد غذایی در برابر عوامل فیزیکی، شیمیایی و تغییرات بیولوژیکی است. با توجه به آلودگی محیط زیست، امروزه استفاده از فیلمهای زیستتخریبپذیر رواج یافته ...
-
بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-09-22)پروتئازها جزو مهمترین آنزیمهای صنعتی هستند که حدود 65 درصد از سهم بازار جهانی آنزیمهای صنعتی و حدود 25 درصد از تولید کل آنزیمها را به خود اختصاص دادهاند. آنزیم پروتئاز کاربردهای زیادی در صنایع مختلف از جمله صنایع ...
-
اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-09-22)در این مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان بر روند تغییرات فیزیکی، بافت و حسی انگور دم خروسی مورد ارزیابی قرار گرفت. محلولهای 1 و 5/1 درصد کیتوران با وزن مولکولی متوسط در اسید استیک 1 درصد تهیه شده و از گلیسرول و توئین 80 به عنوان ...
-
بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-09-22)در سیستمهای غذایی بر پایه امولسیون، خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی مطلوب جهت نگهداری و حمل و نقل ضروری میباشد. پروتئینها با خصوصیات امولسیفایری نقش ویژهای در تولید این محصولات دارند. در این پژوهش از پروتئین آلبومین سفیده ...
-
بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-09-22)بیماری سلیاک در اثر دریافت جزء گلیادینی گلوتن موجود در دانه گندم و پرولامین چاودار، جو و یولاف حاصل شده و یکی از رایجترین حساسیتهای غذایی میباشد. از آنجایی که تنها راه درمان این بیماران، استفاده از رژیم فاقد گلوتن ...
-
استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-09-22)اهمیت روشهای غیرمخرب، سریع و آسان برای ارزیابی ویژگی های مهم کیفیت همبرگر، هم در تولید صنعتی و هم به عنوان ابزارهایی پژوهشی، در حال افزایش است. در این راستا، در این پژوهش تأثیر غلظت و اندازه ذرات استخوان و پوست- استخوان ...
-
مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-09-22)واکنش کاراملیزاسیون روش مناسبی برای ایجاد رنگ و آروما در مواد غذایی محسوب می گردد. از طرفی کارامل تولیدی می تواند دارای فعالیت آنتی اکسیدانی نیز باشد؛ که این مسأله به pH و نوع قند مورد استفاده در واکنش بستگی دارد. ...



