دوره 12, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)در این پژوهش با توجه به لزوم استفاده از تکنیکهای نوین در فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از منابع گیاهی تاثیر شدت امواج فراصوت (25-75 درصد)، مدت زمان اعمال فراصوت (50-100 دقیقه) و غلظت اتانول (30-70 درصد) در دمای محیط ...
-
تعیین غلظت عناصر مفید تغذیه ای در خیار دریایی فراوری شده Stichopus herrmanni از خلیج فارس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)خیار دریایی گونه Stichopus herrmanni از نظر خوراکی و دارویی،گونه ارزشمندی محسوب می گردد و پراکنش وسیعی در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری دارد که اخیرا" در خلیج فارس نیز گزارش شده است.با توجه به این نکته که خیار دریایی در ...
-
تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)آب الکترولیز شده در سالهای اخیر بهعنوان یک مادهی ضدعفونیکننده مفید مطرحشده است و استفاده از انواع محلولهای آب الکترولیز شده بهعنوان مادهی ضدعفونیکننده در صنایع غذایی، پزشکی، دامپروری و پرورش طیور مورد توجه قرار ...
-
تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)هدف از این تحقیق بررسی اثرات فروکتوالیگوساکارید بر نرخ زنده مانی لاکتوباسیلوسکازئی، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده تهیه شده از شیر گاومیش می باشد .تیمارها شامل: تیمار شاهد (A): ماست فاقد پروبیوتیک و ...
-
تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)جهت کنترل فعالیتهای اکسایشی روغن معمولاً از آنتیاکسیدانهای سنتزی استفاده میشود که اثرات جانبی زیادی بر سلامت انسانها دارد. بنابراین امروزه تحقیقات بر آنتیاکسیدانهای طبیعی (نظیر عصارۀ زردچوبه) به عنوان یک جایگزین ...
-
استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)این پژوهش با هدف تعیین شرایط مناسب استخراج آبی- آنزیمی روغن از دانهی کنجد، انجام شد. دو رقم کنجد (افغانی و پاکستانی) ابتدا به ارده تبدیل شدند و سپس مخلوط آنزیمهای پکتیناز، سلولاز، همیسلولاز و پروتئاز در چهارغلظت (0، 2، ...
-
بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)یکی از مشکلات نگهداری خرما، صدمات ناشی از آفات انباری، کپک و مخمر است. اثرات سمی جانبی ناشی از ضدعفونیکنندههای معمول، باعث شده است که پژوهشگران صنایع غذایی، روشهای دیگری مانند ازن را برای ضدعفونی در نظر گیرند. ...
-
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)پژوهش حاضر با هدف بررسی خواص ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آزاد و ریزپوشانی شده گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta binaludensis) در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی (دوغ) انجام پذیرفت. بدین منظور، عصارة پونهسای ...
-
تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)خیار دریایی جانور آبزی با ارزشی است که استفاده های سنتی ،پزشکی و تغذیه ای از آنها دارای قدمت بالایی است.این موجودات به عنوان یک محصول تجاری مطرح می باشند. خیار دریایی گونهStichopus herrmanni از نظر خوراکی و ...
-
بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-06-21)در این تحقیق بهینهسازی فرآیند خشک کردن اسمزی میوه شلیل با هدف بیشینه کردن کاهش آب و کمینه نمودن جذب مجدد آب توسط روش سطح پاسخ و همچنین تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه عصبی انجام گرفت. اثرات سه فاکتور دمای محلول اسمزی ...



