مرور دوره 12, شماره 1 بر اساس موضوع "خصوصیات فیزیکوشیمیایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2020-03-20)با توجه به نقش فیبرهای غذایی بر سلامت و جلوگیری از برخی از انواع سرطانها و دیابت، طرفداران غذاهای حاوی فیبر بالا در حال افزایش میباشد. در این پژوهش تأثیر افزودن سبوس برنج در چهار سطح 0، 2، 4 و 6% (وزنی-وزنی بر اساس آرد) ...



