مرور دوره 12, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 36
| موضوع |
|---|
| اسید لینولئیک مزدوج [1] |
| اولتراسوند [1] |
| آرد برنج [1] |
| آرد نخود [1] |
| اینولین [2] |
| بدون گلوتن [1] |
| بروتچن [1] |
| بنه [1] |
| بهینهسازی [1] |
| ترکیبات فنولیک [1] |
| تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند [2] |
| تف و ماش [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت [5] |
| خامه [1] |
| خصوصیات حسی [1] |
| خصوصیات فیزیکوشیمیایی [1] |
| خواص حسی [1] |
| دانه های چیا [1] |
| روش سطح پاسخ [1] |
| روشهای استخراج ترکیبات موثره [1] |



