مرور دوره 11, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
-
کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک یکی از روشهای نوین بهینهسازی است که عملکرد بالایی در حل مشکلات سیستمهای مختلف دارد. این الگوریتم با الگوبرداری از ساختار ژنتیکی انسان، قادر است تا همواره بهینهترین جواب را ارائه نماید. در ...
-
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)اولئوروپئین دارای خاصیت آنتیاکسیدانی بوده و فراوانترین ترکیب فنلی برگ زیتون است. استخراج و اندازهگیری مقدار اولئوروپئین از برگ زیتون به عنوان یک منبع غنی، بسیار ارزشمند است. از طرفی انکپسولاسیون این ترکیب ایدهای موثر ...
-
بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)هدف از این پژوهش، ارزیابی تأثیر آنزیم گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار بر برخی خواص رئولوژیکی خمیر گندم اعم از کشش و مقاومت میباشد. به منظور تعیین مقادیر بهینه دو متغیر پاسخ کشش و مقاومت بهصورت جداگانه و همزمان ...
-
غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)کمبود ویتامین D2 در رژیمهای غذایی امروزه تبدیل به مشکل تغذیهای مهمی شده است. هدف از این تحقیق، تعیین عوامل مؤثر در افزایش ویتامین D2 در قارچهای خوراکی تازه با استفاده پرتو ماورا بنفش پالسی می-باشد. اثر دزهای پرتودهی، ...
-
تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)با توجه به افزایش روزافزون ورود آلایندهها به منابع آب، خاک و هوا و بهتبع آن آلودگی مواد غذایی، بررسی توجه به ایمنی غذایی از اهمیتی بسزا برخوردار است. لذا، این پژوهش با هدف تعیین شاخص مخاطره سلامت عناصر روی، سرب، کادمیوم ...
-
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)یکی از عوارض مصرف سبزیجات تازه، احتمال آلودگی آنها به باکتریهای بیماریزا است. شستشوی سبزیجات تازه نقش مهمی در کاهش جمعیت میکروبی و افزایش ایمنی مصرف این گونه محصولات دارد. آب الکترولیز شده به عنوان یک ضدعفونیکننده جدید ...
-
اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)آگاهی از رفتار رئولوژیکی عصاره میوهها برای کنترل کیفیت، کنترل فرآیند و کاربردهای مهندسی حائز اهیمت است. دما و غلظت پرکاربردترین عوامل مورد استفاده برای مطالعه رفتار رئولوژیکی مواد غذایی هستند. در پژوهش حاضر، اثر دما و ...
-
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)امروزه تولید و مصرف محصولات غذایی فراسودمند متقاضیان بیشتری یافته است. در این تحقیق قند استویا با درصدهای متفاوت (صفر، 25، 50، 75 و 100) به ترتیب در نمونه های با کد A1 ، A2 ، A3 ، A4 وA5 جایگزین شیرین کننده آسه سولفام ...
-
تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)پروتئین سویا یک پروتئین گیاهی است که میتواند به محصولات غذایی اضافه شود تا کیفیت تغذیهای آنها را بهبود بخشد. در این مطالعه قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو در فرمولاسیون کیک اسفنجی بررسی شد. در این ...
-
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)در این تحقیق اثر افزودن عصاره حاصل از گیاه قاصدک به ترتیب در سه سطح 02/0، ۰۳/۰ و 0۴/۰ درصد در سه تکرار بر فعالیت آنتیاکسیدانی، ترکیبات فنولی و زندهمانی باکتریهای بیفیدو باکتریوم بیفیدوم و لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ...
-
تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-09-23)آلودگی فلزات سنگین یکی از مشکلات مهم زیست محیطی و یکی از نگرانیهای بهداشت مواد غذایی به شمار میآید. آلودگی سیب زمینی و فرآورده های آن به برخی از فلزات بخصوص سرب، کادمیوم و آرسنیک موجب بروز اثرات سمی و تاثیر سوء بر سلامت ...



