مرور دوره 10, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 46
| موضوع |
|---|
| "آنزیم پپسین" [1] |
| "خواص عملکردی " [1] |
| "دانه هندوانه" [1] |
| "پروتئین هیدرولیز شده بهینه" [1] |
| بستنی [1] |
| بنتونیت [1] |
| بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی [2] |
| تخمیر حالت جامد [1] |
| ترکیبات فنولی [1] |
| تریکودرما ریزئی [1] |
| تغییرات فیزیکوشیمیایی [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی- صنایع قند [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی [1] |
| تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی [2] |
| جایگزین تخم مرغ [1] |
| جهش [1] |
| حجم مخصوص [1] |
| حلوا ارده [1] |
| خرما [1] |



