مرور دوره 3, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-11-22)شناخت خواص فیزیکی مغز پسته در فرآیندهای انتقال، خشک کردن، فرآوری، جداسازی، درجه بندی و ذخیره این محصول ارزشمند نقش اساسی ایفاء میکند. در این مطالعه، خواص فیزیکی پسته توسط مدلهای مختلف شبکهی عصبی شبیهسازی گردید. مدلهای ...
-
تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-11-22)در این پژوهش، استفاده از سرخ کردن تحت خلاء جهت فرآوری کدو حلوایی استفاده گردید و تاثیر پارامترهای فرآیند بــر ویژگیهای محصول نهایی به منظور دستیابی به شرایط بهینهی فرآیند مورد ارزیابی قرار گرفت. در ابتدا با انجام پیش ...
-
بررسی پارامترهای مؤثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-11-22)تاثیر متغیرهای اصلی موثر بر فرایند تولید قند قابل تخمیر از پوست سبز گردو با استفاده از طراحی آزمایشهای به روش هیدرولیز اسید غلیظ مطالعه شده است. بر اساس نتایج آزمایشهای قبلی، دما 65، 80، 90 درجهی سانتیگراد، زمان واکنش ...
-
بررسی تأثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-11-22)در این مطالعه، اثر تعداد سلولهای سوماتیک پایین (کم تر از 300000 سلول در میلی لیتر) و بالا (بیشتر از 1200000 سلول در میلی لیتر)، مقدار استارتر (1 تا 3 %) و زمان رسیدن (1 تا 120 روز) بر خصوصیات شیمیایی (درصد کل مواد جامد، ...
-
بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2011-11-22)نان، مهمترین فرآوردهی حاصل از گندم است که 65-60 درصد پروتئین و کالری، 3-2 درصد مواد معدنی و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز بدن را تأمین میکند. در این طرح پژوهشی، به منظور بررسی تأثیر افزودن آرد باقلا بر خواص رئولوژیکی ...



