| dc.contributor.author | صابری, نسرین | fa_IR |
| dc.contributor.author | محمدی فر, محمدامین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:36:54Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:36:54Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:36:54Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:36:54Z | |
| dc.date.issued | 2012-03-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-01-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | صابری, نسرین, محمدی فر, محمدامین. (1391). بررسی اثر نوع روغن بر ویژگیهای ویسکوالاستیک سس مایونز. علوم غذایی و تغذیه, 09(1391) | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-0123 | |
| dc.identifier.issn | 2423-8155 | |
| dc.identifier.uri | http://jftn.srbiau.ac.ir/article_1165.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265087 | |
| dc.format.extent | 564 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | علوم غذایی و تغذیه | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Technology and Nutrition | en_US |
| dc.title | بررسی اثر نوع روغن بر ویژگیهای ویسکوالاستیک سس مایونز | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.citation.volume | 09 | |
| dc.citation.issue | 1391 | |