| dc.contributor.author | جمشیدی, مریم | fa_IR |
| dc.contributor.author | قوامی, مهرداد | fa_IR |
| dc.contributor.author | قاسمی, جهانبخش | fa_IR |
| dc.contributor.author | عبدالهی, آتوسا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:36:54Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:36:54Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:36:54Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:36:54Z | |
| dc.date.issued | 2012-03-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1391-01-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | جمشیدی, مریم, قوامی, مهرداد, قاسمی, جهانبخش, عبدالهی, آتوسا. (1391). مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخکردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفههای اصلی کمومتریس. علوم غذایی و تغذیه, 09(1391) | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-0123 | |
| dc.identifier.issn | 2423-8155 | |
| dc.identifier.uri | http://jftn.srbiau.ac.ir/article_1166.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265086 | |
| dc.format.extent | 1003 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | علوم غذایی و تغذیه | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Technology and Nutrition | en_US |
| dc.title | مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخکردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفههای اصلی کمومتریس | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.citation.volume | 09 | |
| dc.citation.issue | 1391 | |