نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجمشیدی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorقوامی, مهردادfa_IR
dc.contributor.authorقاسمی, جهانبخشfa_IR
dc.contributor.authorعبدالهی, آتوساfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:36:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:36:54Z
dc.date.available1399-07-09T04:36:54Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:36:54Z
dc.date.issued2012-03-20en_US
dc.date.issued1391-01-01fa_IR
dc.identifier.citationجمشیدی, مریم, قوامی, مهرداد, قاسمی, جهانبخش, عبدالهی, آتوسا. (1391). مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخ‌کردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفه‌های اصلی کمومتریس. علوم غذایی و تغذیه, 09(1391)fa_IR
dc.identifier.issn2008-0123
dc.identifier.issn2423-8155
dc.identifier.urihttp://jftn.srbiau.ac.ir/article_1166.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265086
dc.format.extent1003
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم غذایی و تغذیهfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Technology and Nutritionen_US
dc.titleمقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخ‌کردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفه‌های اصلی کمومتریسfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume09
dc.citation.issue1391


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد