مرور دوره 17, پاییز 99 بر اساس موضوع "شاخص گلوتن"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2020-09-22)مقدمه: در سال های اخیر کیفیت نان های ایرانی به شدت کاهش یافته است. یکی از دلایل آن پایین بودن کیفیت گلوتنی آرد تهیه شده ازگندم های تولید داخلی می باشد، که باید به کمک روش های ویژه ای بهبود یابد.مواد و روش ها: ...



