مرور دوره 17, پاییز 99 بر اساس موضوع "اسیدچرب ترانس"

  • بررسی میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانس در چند نوع شیرینی قنادی در شهر کرمانشاه 

    مردافکن, نوشین؛ بیک محمدی, فرانک؛ احمدی, شهین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2020-09-22)
    مقدمه: ارتباط مستقیم میزان مصرف اسیدهای چرب اشباع و ترانس با بیماری های قلبی و عروق کرنر به اثبات رسیده است، اما هنوزاطلاعات محدودی در مورد محتوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس در شیرینیهای قنادی ایرانی وجود دارد. در این ...