دوره 08, تابستان1390
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کاربرد باکتریهای لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونستوک مزنتروئیدس و مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس در تهیه خمیر ترش مورد استفاده در نان بربری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-06-22)
-
تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی بر خواص کیفی کشمش حاصله از انگور بیدانه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-06-22)
-
بررسی اثرات نیروهای ضربه ای ناشی از سقوط بر ویژگیهای بیوفیزیکی گوجه فرنگی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-06-22)
-
بررسی میزان آلودگی E.coli O157:H7 در محصولات گوشتی فرآوری شده حاصل از دو کارخانه در شیراز و تهران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-06-22)
-
استفاده از دو گونه باکتری لاکتیک به منظور تولید پروتئین تک یاخته از آب ماهی تغلیظ شده کارخانجات پودر ماهی کیلکا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-06-22)
-
بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای محلی شهرستان مرودشت در سال 1386
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-06-22)



