دوره 09, زمستان 1390
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تعیین میزان اکریل آمید در انواع چیپس های سیب زمینی تولیدی ایران با روش گاز کروماتوگرافی- طیف سنج جرمی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-12-22)
-
بهینه سازی سه گانه شرایط تخمیر شیر در تولید ماست پروبیوتیک توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-12-22)
-
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره های اتانولی میوه دو واریته بلوط بر باکتری های بیماری زای مواد غذائی با روش میکرودایلوشن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-12-22)
-
استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلالهای مختلف و تأثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-12-22)
-
ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره فنلی هسته گریپ فروت در روغن ماهی کیلکا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-12-22)
-
بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2011-12-22)



