مرور دوره 15, زمستان 96 بر اساس موضوع "فیزیکوشیمیایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بهینهسازی متغیرها و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-12-22)مقدمه: سیب یک ماده غذایی با محتوای مواد مغذی منحصر به فرد و دارای اثرات تغذیه ای و درمانی متعددی می باشد که در غنی سازی فراوردههای غذایی مختلف به کار گرفته شده است. این تحقیق با هدف تعیین درصد بهینه استفاده ...



