مرور دوره 15, زمستان 96 بر اساس موضوع "خصوصیات ویسکوالاستیک"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی اثر صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات ویسکوالاستیکی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از آزمون رهایی تنش
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-12-22)مقدمه: با توجه به نیاز تغذیهای بیماران سلیاکی به یک رژیم غذایی فاقد گلوتن، مطالعه در مورد تولید و بهبود محصولات بدون گلوتن افزایش یافته است. با توجه به برخی از مشکلات کیفی مانند حجم پایین و بافت ضعیف در ...



