مرور دوره 14, پاییز 96 بر اساس موضوع "روش میکرواستخراج مایع – مایع پخشی"

  • بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی 

    جوانمردی, فردین؛ براتی, میثم؛ نعمتی, محبوب؛ عارف حسینی, سید رفیع (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)
    مقدمه: بنزوات و سوربات برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها و برای افزایش ماندگاری مواد غذایی در اکثر محصولات غذایی استفادهمیشوند. هدف از این مطالعه ارزیابی وضعیت آلودگی نمونههای موادغذایی به این دو نگهدارنده باا تکنیا ...