مرور دوره 14, پاییز 96 بر اساس موضوع "ترکیب اسید چرب"

  • ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا 

    گلشنی, نگار؛ قوامی, مهرداد؛ دلخوش, بابک (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)
    مقدمه: امروزه یکی از عمده­ترین معضلات بخش کشاورزی و صنایع غذایی ایران، واردات %۹٠ روغن خوراکی مصرفی است. اهمیت تأمین داخلی روغن مورد نیاز بوسیله شناسایی واریته های با کیفیت و حاوی ترکیب مناسب اسیدهای چرب، از جهت کاهش واردات ...