مرور دوره 14, پاییز 96 بر اساس موضوع "بهینهسازی محیط کشت"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: صمغ زانتان به دلیل رفتار سودوپلاستیک، نسبت به صمغهای نیوتنی احساس صمغی کمتری در دهان ایجاد کرده و به عنوان قوامدهنده و تعلیقکننده کاربرد زیادی در صنعت غذا دارد. زانتان صمغی باکتریایی است و فرایند ...



