مرور دوره 14, پاییز 96 بر اساس موضوع "باکتری های اسید لاکتیک"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: فیلم های خوراکی با پایه کازئین به دلیل کیفیت بالای تغذیه ای پتانسیل مناسب جهت محافظت از فرآورده های غذایی را دارند. هدف از این تحقیق، تهیه فیلم سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ...



