مرور دوره 14, پاییز 96 بر اساس موضوع "آنزیم ترانس گلوتامیناز"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: پنیر سفید ایرانی فراپالوده دارای بیشترین سرانه مصرف در ایران میباشد. میتوان با بهینهسازی فرمولاسیون پنیر کمچربفراپالوده تیمارشده با آنزیم ترانسگلوتامیناز، به محصولی با ویژگیهای خوشایند بافتی و ارگانولپتیکی دست ...



