مرور دوره 14, پاییز 96 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
-
تاثیر تیمار ترانس گلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر فراپالوده کم چرب تلفیق شده با پروتئینهای آب پنیر طی دوره انبارمانی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: پنیر سفید ایرانی فراپالوده دارای بیشترین سرانه مصرف در ایران میباشد. میتوان با بهینهسازی فرمولاسیون پنیر کمچربفراپالوده تیمارشده با آنزیم ترانسگلوتامیناز، به محصولی با ویژگیهای خوشایند بافتی و ارگانولپتیکی دست ...
-
بررسی غلظت بنزوات و سوربات در مواد غذایی مختلف در آذربایجان شرقی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: بنزوات و سوربات برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسمها و برای افزایش ماندگاری مواد غذایی در اکثر محصولات غذایی استفادهمیشوند. هدف از این مطالعه ارزیابی وضعیت آلودگی نمونههای موادغذایی به این دو نگهدارنده باا تکنیا ...
-
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از 7 رقم جدید کانولا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: امروزه یکی از عمدهترین معضلات بخش کشاورزی و صنایع غذایی ایران، واردات %۹٠ روغن خوراکی مصرفی است. اهمیت تأمین داخلی روغن مورد نیاز بوسیله شناسایی واریته های با کیفیت و حاوی ترکیب مناسب اسیدهای چرب، از جهت کاهش واردات ...
-
بهینهسازی فرآیند استخراج روغن کانولا به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: دانه کلزا با میزان روغن بالا و ارزش تغذیهای و اقتصادی فوقالعاده از جمله مهمترین گیاهان روغنی محسوب میشود. استخراج با کمک امواج فراصوت به عنوان یک روش غیرمخرب و نوین در فرآیند استخراج این دانه ...
-
بهینهسازی فرآیند سرخ کردن تحت خلا برشهای لوبیا سبز با استفاده از روش رویه پاسخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: سرخ کردن تحت خلا، فناوری نوینی است که موجب بهبود تولید میان وعده های جدید از قبیل چیپس میوه و سبزیجات میگردد. دلیل این امر کاهش حضور اکسیژن و دمای کمتر فرایند است. هدف از انجام این تحقیق، تعیین ...
-
اثر استفاده از فیلم های سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر کنترل باکتری لیستریا منوسایتوژنز تلقیح شده در فیله ماهی فیتوفاگ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: فیلم های خوراکی با پایه کازئین به دلیل کیفیت بالای تغذیه ای پتانسیل مناسب جهت محافظت از فرآورده های غذایی را دارند. هدف از این تحقیق، تهیه فیلم سدیم کازئینات حاوی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ...
-
بهینه سازی ترکیب محیط صنعتی کشت زانتاموناس کمپستریس (campestris Xanthomonas) به منظور افزایش بازده تولید زانتان به شیوه سطح پاسخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: صمغ زانتان به دلیل رفتار سودوپلاستیک، نسبت به صمغهای نیوتنی احساس صمغی کمتری در دهان ایجاد کرده و به عنوان قوامدهنده و تعلیقکننده کاربرد زیادی در صنعت غذا دارد. زانتان صمغی باکتریایی است و فرایند ...
-
بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدلسازی فرآیند
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2017-09-23)مقدمه: مدلسازی روابط متغیرهای فرآیند خشککردن محصولات غذایی و بررسی سینتیک انتقال جرم و ضرایب نفوذ رطوبت میتواند بهعنوان یک ابزار سودمند برای کنترل بهینه فرآیند و بهبود کیفیت محصول خشکشده نهایی باشد. ...



