دوره 12, پاییز 94

 

ارسال های اخیر

  • بهینه سازی فرایند برشته کردن دانه کنجد جهت تولید روغن با کیفیت بهتر 

    برجیان بروجنی, ملیکا؛ گلی, سید امیر حسین؛ قراچورلو, مریم؛ عزیزی نژاد, رضا (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-09-23)
    مقدمه: روغن کنجد در مقایسه با دیگر روغن‌های خوراکی به دلیل دارا بودن ترکیبات لیگنانی مانند سزامین و سزامولین مقاومت بالاتری در برابر تخریب ناشی از اکسیداسیون دارد. فرایند برشته نمودن نیز می‌تواند تاثیر بسزایی در افزایش ...

  • ارزیابی اثر کاربرد 1- متیل سیکلو پروپن بر خواص فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ 

    مهرزاد, سمیه سادات؛ محمدی ثانی, علی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-09-23)
    مقدمه: گوجه فرنگی یکی از محصولات زراعی مهم است که 30 درصد محصول تولیدی در فاصله برداشت تا مصرف آن از بین می‌رود و ظرفیت بالای تولید اتیلن گوجه فرنگی دلیل عمده این ضایعات است. دراین تحقیق اثر غلظت‌های مختلف محلول 1-متیل ...

  • تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین‌کلاغی) 

    تاج الدین, بهجت (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-09-23)
    مقدمه: زردآلو میوه­ای نرم با ماندگاری کوتاه است که دارای مقاومت پایینی در برابر فشارهای مکانیکی و شرایط نامناسب حمل و نقل و نگهداری می­باشد و در نتیجه از ضایعات قابل توجهی برخوردار است. بسته­بندی مناسب یکی از روش­هایی است ...

  • تولید امولسیون‌های لیکوپن با استفاده از ژلاتین و مالتودکسترین و بهینه سازی فرآیند با به‌کارگیری روش سطح پاسخ 

    سلیمی, آزاده؛ مقصودلو, یحیی؛ جعفری, سید مهدی؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ ضیایی فر, امان محمد (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-09-23)
    مقدمه: لیکوپن رنگدانه ای مفید برای بدن است اما به دلیل آسیب پذیری بالا در برابر شرایط محیطی، کاربرد آن در صنعت محدود شده است. برای رفع این مشکل می توان از روش هایی مانند ریزپوشانی لیکوپن استفاده کرد. گام اول بدین منظور، ...

  • بررسی مقادیر 5- هیدروکسی متیل فورفورال در خشکبارهای پرمصرف ایران 

    علیزاده, محمد؛ رحیم زاده, نوشین؛ خیروری, ثریا (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-09-23)
    مقدمه: در حین تیمار حرارتی مواد غذایی بین آمینواسیدها و قندهای احیا کننده واکنش میلارد رخ می دهد. 5- هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) از محصولات حد واسط این واکنش است. با توجه به مضر بودن HMF و اهمیت تغذیه‌ای خشکبار، هدف این ...

  • ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغن‌های زیتون فرابکر وارداتی 

    مولودی, فایق؛ قجربیگی, پیمان؛ حاج حسینی بابایی, اشرف؛ محمدپور اصل, اصغر (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-09-23)
    مقدمه: روغن زیتون یکی از مهمترین روغن‌های مصرفی در بین عموم مردم می­باشد و در سلامتی انسان نقش مفیدی را ایفا می­کند. با توجه به اینکه قسمت زیادی از روغن‌های زیتون مصرفی، از کشور‌های خارجی تامین می­شود، کنترل و نظارت آنها ...

  • اثر تیمارهای حرارتی بر ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان 

    ضامنی, عاکفه؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ صالحی, فخرالدین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-09-23)
    مقدمه: هیدروکلوئیدها (صمغ‌ها) جزئی از ترکیبات مواد غذایی می­باشند که هنگام انتقال، فرآوری، نگهداری و توزیع مواد غذایی، تحت تاثیر تیمارهای حرارتی قرار می­گیرند. در این پژوهش تاثیر تیمارهای حرارتی بر تغییر رنگ، خصوصیات ...

  • بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس 

    شکرانه, نادیا؛ میزانی, مریم؛ حسینی, سید ابراهیم؛ فرحناکی, عسگر؛ گرامی, عباس (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-09-23)
    مقدمه: در فرمولاسیون فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس معمولا از برخی مواد پروتئینی غیر گوشتی و یا هیدروکلوئیدهای غیرپروتئینی با هدف بهبود خصوصیات رئولوژیکی، تغذیه ای و کاهش میزان چربی استفاده می‌شود که در این بین، ...