دوره 12, تابستان 94
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان (SolanumMelongena L.)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-06-22)مقدمه: در این پژوهش فرآیند آبگیری اسمزی برشهای حلقوی بادمجان تحت تأثیر پارامترهای عملیاتی موردبررسی قرار گرفت. هدف از این مطالعه بررسی اثر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت نمونه به محلول اسمزی در زمانهای تماس مختلف نمونه و ...
-
ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-06-22)مقدمه: روغن حاصل از پرس سرد مغزهای خوراکی به علت بازده مناسب، طعم منحصر به فرد و ترکیب لیپید سالم به عنوان روغنهای خوراکی ارزشمند به کار میروند. با توجه به نقش مغزهای خوراکی در جلوگیری و کاهش بیماریهای قلبی و سرطان و ...
-
بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی لاکتوباسیلهای جداسازی شده از پنیرهای گوسفندی و گاوی سنتی سنگسر
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-06-22)مقدمه: جنس لاکتوباسیل متعلق به گروه بزرگ باکتریهای اسید لاکتیک میباشد. این ارگانیسمها همگی گرم مثبت بوده و بوسیله تخمیر، اسید لاکتیک تولید میکنند. از آنجایی که این باکتریها بطور طبیعی در مواد غذایی مختلف وجود دارند ...
-
تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-06-22)مقدمه: سس کچاپ محصولی پر مصرف بوده و از آن جایی که آمار مصرف مواد غذایی آماده و نیز کچاپ رو به افزایش است، بنابراین بهبود ارزش غذایی این محصول از طریق فرمولاسیونهای جدید نظیر افزودن ترکیبات پری بیوتیک ضروری به نظر ...
-
اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-06-22)مقدمه: امروزه به دلیل مشکلات ناشی از بستهبندیهای سنتزی، توجه به بستهبندیهای زیستتخریبپذیر افزایش یافته است. پوششهای خوراکی یکی از انواع بستهبندیهای فعال زیستتخریبپذیر مورد توجه صنعت غذا و جایگزین مناسبی برای ...
-
سنتز، شناسایی، بهینه سازی و مدلسازی تولید صمغ کردلان از Paenibacillus polymyxa بوسیله روش سطح پاسخ (RSM)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-06-22)مقدمه: صمغ کردلان یک بیوپلیمر پلی ساکاریدی باکتریایی است که از پیوند های β-(1←3) دی گلیکوزیدی حاصل می شود. بعلت توانایی دلمهای شدن و نگهداری آب، کردلان در تولید مواد غذایی متعدد نظیر انواع ژلهها، نودلها و فیبرهای خوراکی ...
-
بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2015-06-22)مقدمه: تجزیهناپذیری مواد مورد استفاده در بستهبندیهای مواد غذایی از یک طرف و آلودگیهای میکروبی ناشی از آنها از طرف دیگر، مشکلاتی را برای جامعه امروزی ایجاد نموده است. از این رو استفاده از موادی که قابلیت تجزیهپذیری ...



