دوره 11, تابستان 93

 

ارسال های اخیر

  • بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما 

    اسدی, سیده زینب؛ نیکوپور, هوشنگ؛ خسروی دارانی, کیانوش؛ باخدا, حسین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-06-22)
    مقدمه: آراشیدونیک اسیداز اسیدهای چرب ضروری چند غیر اشباع می­باشد که نقش مهمی در سلامت انسان ایفا می­کند. گونه ­هایی از قارچ جنس Mortierellaقادر به تولید گستره­ی وسیعی از اسیدهای چرب چند غیراشباع به ویژه آراشیدونیک ...

  • نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونه‌های آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان 

    فانی, سیدرضا؛ مرادی, محمد؛ تاج آبادی پور, علی؛ درگاهی, رزا؛ میرابوالفتحی, منصوره (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-06-22)
    مقدمه: پسته‌های زودخندان از مهم ترین منابع آلودگی پسته به آفلاتوکسین در باغ و مراحل فرآوری این محصول به شمار می‌روند. در این پژوهش ویژگی‌های مختلف پسته‌های ترک‌خورده و میزان آلودگی آنها به قارچ‌ها و آفلاتوکسین مورد بررسی ...

  • بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی 

    فضیلتی, محمد؛ اعرابی, اعظم؛ تدین چهارسوقی, علی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-06-22)
    مقدمه:دیابت یک عارضه است که از اختلال متابولیکی پیچیده ناشی می­گردد که امروزه سلامتی بسیاری از افراد جامعه را به خطر می­اندازند و به عنوان یک عامل نگران کننده در کشورهای صنعتی به شمار می­آید. رژیم غذایی افراد یکی ...

  • تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) 

    غلامی پرشکوهی, محمد؛ محمدی شمامی, میلاد؛ محسنی, شهرام؛ کرمانی, علی ماشاء الله؛ عبدالعلی زاده, احسان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-06-22)
    مقدمه:بدون دانستن خصوصیات فیزیکی و مکانیکی مواد کشاورزی امکان بررسی مسائل مربوط به فرآوری، حمل و نقل و نگه­داری مواد میسر نخواهد بود. در این تحقیق، برخی خواص فیزیکی دانه و مغز پستۀ ارقام قزوینی(قزوینی و بویین زهرا)،تعیین ...

  • تاثیر کپسوله کردن بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس ‌اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب‌ سیب در طول نگهداری در دمای محیط 

    شیخ قاسمی, َشهره؛ زمردی, شهین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-06-22)
    مقدمه: آب سیب پروبیوتیک، یکی از جدیدترین فرصت های نوآوری در تجارت انواع نوشیدنی های سالم در سراسر جهان می باشد. لذا هدف از این تحقیق، بررسی زنده­مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(LAFTI-L10 DSL) به دو صورت آزاد و کپسوله ...

  • بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنی‌ها 

    مهدوی مزده, محمد؛ فخیم هاشمی, نیما (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-06-22)
    مقدمه: مواد خوراکی و نوشابه ها به طور معمول در ظروف شیشه ای، فلزی، مقوایی چند لایه و پلاستیکی بستهبندی می گردند. با این وجود مدت زیادی استکه استفاده از ظروف پلاستیکی پلی اتیلن ترفتالات (PET)،نه تنها برای بسته بندی نوشابه ...

  • اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 

    اسماعیل زاده, حکیمه؛ سنگ پور, پروانه؛ خاکسار, رامین؛ شهراز, فرزانه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-06-22)
    مقدمه: اثرضد میکروبی نانوذرات فلزی از جمله نانوذرات اکسید روی طی سال­های اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. اثر ضد میکروبی قابل توجه و قیمت پایین نانوذرات اکسید روی موجب شده است تا امکان بکارگیری آن­ها در صنعت غذا جهت ...

  • پیش‌بینی خواص ترمودینامیکی محلول‌های قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته 

    باغبانباشی, مژده؛ پازوکی, غلامرضا (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-06-22)
    مقدمه: خواص ترمودینامیکی محلول های آبی حاوی ترکیبات قندی در صنایع مختلفی همچون تهیه مواد غذایی، صنایع نگه داری مواد غذایی و غیره کاربردهای مهمی دارد. به همین دلیل ارائه روشی مناسب برای پیش بینی و محاسبه این خواص از اهمیت ...