دوره 10, پاییز 92
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه خرفه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: خرفه Portulaca Oleracea عضوی ازخانواده Portulacaceae است. خرفه به دلیل خصوصیات تغذیهای و آنتیاکسیدانی بالا به عنوان یک Power Food در آینده توصیف شده است. خرفه توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان یکی از پرمصرفترین ...
-
رابطه ترکیب بدنی و پوکی استخوان در زنان یائسه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: پوکی استخوان یک بیماری سیستم اسکلتی است که با کاهش تراکم توده استخوانی مشخص می شود. نتیجه عمده این بیماری شکستگی های استخوان در نواحی تحمل کننده وزن بدن مانند مهره ها، ران و حتی مفاصلی است که وزنی را تحمل نمی کنند ...
-
بررسی اثر فیلمهای حاوی نانو ذرات نقره بر زمان ماندگاری رطب مضافتی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: هدف از این مطالعه بکارگیری فیلم های پلیمری حاوی نانوذرات نقره به عنوان روشی جدید، برای افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت در محصول تجاری-صادراتی استان کرمان و همچنین تعیین دمای مطلوب برای نگهداری این محصول می باشد. مواد ...
-
تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: اطلاع از خواص مکانیکی میوهها در طراحی و بهینهسازی سیستمهای مرتبط با تولید و فرآوری آنها لازم و ضروری است. مواد و روشها: در این تحقیق خواص مکانیکی پسته و مغز رقم احمدآقایی شامل نیروی گسیختگی، تغییر شکل تا نقطه ...
-
ارزیابی مقدار برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در کلزا، یونجه و اسفناج پس از آبیاری با درجات مختلف فاضلاب خانگی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: به منظور بررسی تاثیر استفاده از فاضلاب خانگی بر میزان عناصر معدنی از قبیل پتاسیم، فسفر و سدیم و فلزات سنگین کادمیم و سرب در سه گیاه کلزا، یونجه و اسفناج، آزمایشی در سال 1390 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی ...
-
بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: با توجه به مسائل اقتصادی در راستای کاهش هزینههای تولید، تقاضای تولیدکنندگان در رابطه با کاهش انرژی مصرفی، کاهش قیمت تمام شده، تسریع فرایند و همچنین بهبود کیفیت محصول نهایی در تولید محصولاتی نظیر نان ویفر افزایش ...
-
تعیین شرایط بهینه در ریز استخراج مایع- مایع پخشی ترکیبات موجود در عرق گیاهان رزماری و میخک به روش کمومتریکس و شناسایی آنها به روش GC/MS
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: تغییر زندگی انسانها به سمت زندگی صنعتی و ماشینی باعث بروز بیماریها و مشکلات جدیدی شده و تمایل مردم برای استفاده از داروها و عرقیات گیاهی، بیشتر شده است. از آنجاییکه گیاهان دارویی در طب سنتی کشور ما، جایگاه ویژه ...
-
تاثیر نمک های امولسیون کننده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان تشکیل لخته آنزیمی شیر بدون چربی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: پروتئینهای شیر تحت اثر عوامل مختلفی مانند حرارت دادن، اسیدی کردن، افزودن آنزیم و نمکهای امولسیون کننده قادر به تشکیل ژل میباشند. در این پژوهش اثر افزودن نمک های تتراسدیم پیروفسفات و تری سدیم سیترات بر خصوصیات ...
-
تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2013-09-23)مقدمه: در حال حاضر کیک جزء تنقلاتی است که به یک میان وعده غذایی تبدیل شده و ارزش غذایی آن نیز در سبد غذایی خانواده ها مهم تلقی میشود. بسیاری اصلاحات و تغییرات روی ترکیبات کیک صورت گرفته است تا هم کیفیت آن را بهبود داده ...



