مرور دوره 15, پاییز 97 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
تأثیر تیمار آنزیمی ترانس گلوتامیناز بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید آب نمکی کم چرب تلفیق شده با پروتئین های آب پنیر طی دوره رسیدن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2018-09-23)مقدمه: کاهش چربی، ویژگیهای مختلف پنیر را به گونهای منفی تحت تاثیر قرار میدهد. میتوان با تیمار ترانسگلوتامیناز پنیر سفید آبنمکی کمچرب تلفیقشده با پروتئینهای آبپنیر، به محصولی با ویژگیهای رئولوژیکی ...
-
ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2018-09-23)مقدمه: زیتون پرورده فرآوردهای است که از ترکیب زیتون بدون هسته فراوری شده و مواد دیگر از جمله مغز گردو، رب انار، روغن زیتون و گلپر که پس از طی فرایند حرارتی پاستوریزاسیون تهیه میشود. تحقیق صورت گرفته جهت ...
-
مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2018-09-23)مقدمه: دانه سویا به عنوان یک منبع غنی از ترکیبات مغذی ضروری همچون پروتئینها، روغنها و ترکیبات زیست فعال شناخته میشود و دانه سویا این قابلیت را دارد که به عنوان یک اسنک و مغز برشته شده استفاده شود، اما ...
-
اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2018-09-23)مقدمه: به دلیل اثرات سوء اسیدهای چرب ترانس تولید شده در اثر هیدروژناسیون بر سلامت، تقاضا برای محصولات چرب بدون ترانس به سرعت در حال افزایش است. فرآیند اینتراستریفیکاسیون شیمیایی از اصلی ترین تکنیک های مورد ...
-
تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2018-09-23)مقدمه: مطالعه حاضر به منظور ارزیابی تأثیر غلظتهای مختلف عصاره دارچین بر تغییرات برخی فاکتورهای کیفی شیمیایی، باکتریایی و حسی فیلههای ماهی کپور معمولی در شرایط نگهداری در یخچال انجام گرفت. مواد ...
-
استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی گیاه متکا و بررسی تأثیر عصاره آن در پایداری روغن آفتابگردان بعنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2018-09-23)مقدمه: افزودن آنتیاکسیدانهای طبیعی یکی از راههای محافظت روغن در برابر اکسیداسیون میباشد. هدف از این پژوهش، استخراج عصاره گیاه متکا با روش سیال فوق بحرانی و اندازهگیری ترکیبات فنولی و توکوفرولی عصاره ...
-
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2018-09-23)مقدمه: پروتئینهای هیدرولیز شده ترکیباتی با وزن مولکولی پایین هستند که پس از ورود به بدن به آسانی جذب شده و نقشهای بیولوژیکی مهمی را در سطوح سلولی ایفا میکنند. از مهمترین عملکردهای این ترکیبات زیست فعال ...



